prastgarden-tjers.jpg
 

Välkommen till Tjers Gästgiveri

Med utsikt över älven är den gamla Prästgården den perfekta platsen för avslappning och umgänge med goda vänner och familj. Här möts du personligen av Anna-Lisa som gör sitt yttersta för att du ska känna dig som hemma i våra fem gästrum, varsamt renoverade med känsla för husets historia.

På Tjers Gästgiveri bor du i rymliga, personligt inredda rum mitt i centrala Överkalix. Slappna av och umgås i vårt vardagsrum med öppen spis och njut hemlagad mat i vår vackra matsal. Självklart kan du njuta öl från Tjers Bryggeri, och vi ordnar också visningar av bryggeriet samt ölprovningar.

I området har du fina möjligheter till olika aktiviteter och vi guidar dig gärna utifrån dina önskemål. Älven och skogen är våra energigivande favoriter oavsett årstid – klädda i vacker snöskrud eller blommande gröna.

Kontakta Tjers Gästgiveri

+46 (0)926-45000
info@tjersgastgiveri.se

 
 

Bo hos oss

På Tjers Gästgiveri finns fyra dubbelrum och ett enkelrum, alla renoverade i egen stil. Våra dubbelrum är rymliga och har även plats för extrasäng vid behov. Flera badrum finns i anslutning till rummen och en värmande bastu i källarplan.

På vår övervåning är du välkommen till vårt vardagsrum där den enda TV’n finns. Här finns flera sittgrupper för umgänge framför brasan och samvaro. Alla rum har tillgång till trådlöst internet. Frukost och middagar serveras i vår matsal på entréplan. Här finns även möjlighet att boka separata middagar för större sällskap.

 
 

Matsalen på Tjers Gästgiveri 

Samla familjen, släkten eller vännerna på Tjers Gästgiveri för festligheter. Vår matsal tar upp till 45 personer och vi tar gärna emot mindre bröllop och andra högtider.

Vi har fina lokaler för mindre konferenser eller ledningsgruppsmöten. Utifrån era önskemål kan vi skapa paket med dryckesprovningar, mat och aktiviteter. Genom samarbetspartners kan vi också erbjuda boende för större grupper än 10.

 

Hitta till Tjers Gästgiveri